fbpx

SolarEdge rendszerek

/SolarEdge rendszerek
SolarEdge rendszerek2019-03-10T20:46:56+00:00

Solaredge napelemes rendszerek

SolarEdge innovációja megforradalmasította a fotovoltaikus napelemes rendszerek piacát.   A SolarEdge egyenáramú (‘‘DC’’) optimalizált inverteres rendszer, minden egyes napelem szintjén költséghatékonyan maximalizálja a villamosenergia termelést.

A rendszer panelszintű teljesítmény optimalizálókból, inverterekből és felhő alapú felügyeleti rendszerből áll.

SolarEdge rendszer, panelszintű teljesítmény optimalizálást végez a sorba kötözött “sztring” hagyományos megoldásokhoz képest, s emellett egy költséghatékony egyszerűsített egyenáram (DC) – váltóáram (AC) átalakítást végez .

A rendszert mindenféle panelhez lehet használni, sőt különböző korú, típusú paneleket össze lehet vegyíteni egy telepítésen belül. Továbbá a tetők dőlésszöge, tetők tájolásának kérdése sokkal kisebb befolyással bír a hagyományos rendszerekhez képest. Egy másik előny az automatikus DC lekapcsolás a telepítők, tűzoltók számára az egyedi SafeDC™ megoldás segítségével.

2010 óta a SolarEdge több mint 2.9 Gigawatt-nyi (‘‘GW’’) teljesítmény optimalizált rendszert szállított a világ 91 országába. Tekintse meg mintaerőművünk online termelését (kattintson a képre):