Jogi nyilatkozat

Framtid Bt. továbbiakban SzolárErőmű tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

SzolárErőmű weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk.

SzolárErőmű előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. SzolárErőmű azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – Ön ezen oldalak kivonatait, számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

SzolárErőmű weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a SzolárErőmű-től független változtatás történik, ezért – ha a törvény másként nem rendelkezik – SzolárErőmű semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

SzolárErőmű fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse.

SzolárErőmű nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

SzolárErőmű nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez SzolárErőmű weboldalai kapcsolódnak. Amennyiben írásos anyagot bocsájt rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy SzolárErőmű azt – minden felelősség nélkül – közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja az SzolárErőmű-t.

Általános SolarBolt szolgáltatási feltételek

A solareromu.hu weboldalon SzolarBolt-ban található termékek és azokról közölt információk tájékoztató jellegűek, a közvetlen megrendelés és vásárlás ügyfélszolgálattal történt egyeztetés után, az így kiadott végleges árajánlat-visszaigazolás és szerződés alapján lehetséges. Áraink az euró-forint árfolyam arányában is változhatnak.

Fizetési feltételek és lehetőségek

Fizetési feltételeket a véglegesített megrendelés előtt kiadott kötelező érvényű online árajánlatunk tartalmazza, a fizetési mód jellemzően banki átutalás de PayPal-al is lehet fizetni.

Szállítási feltételek

Szállítás: SzolárErőmű telepítési- vagy szállítási cím függvényében külön szállítási díjat számolhat fel. SzolárErőmű fenntartja a jogot, hogy megrendelés véglegesítése előtt egyeztesse a szállítási határidőket a megrendelővel, és a termékek elérhetősége szerint egyedi szállítási határidőt határozzon meg a megrendelés véglegesítése előtt.