ABB-free@home okos otthon

Az ABB-free@home okos otthon rendszer egy valóban egyszerű megoldás a lakásunk, házunk, épületünk okosítására. A napelemekkel termelt villamosenergiát nem mindegy, hogy hogyan fogyasztjuk el. Az optimális tervezéssel elérhetjük azt, hogy a megtermelt villamosenergiát hatékonyan tudjuk felhasználni a háztartási fogyasztók ellátására és a legnagyobb energiát elnyelő fűtés-, hűtés céljára. Az ABB-free@home rendszer abban segít, hogy otthonát minél kényelmesebbé illetve minél energiahatékonyabbá tegye. Maximum 64 db vezetékes- illetve 64 vezetéknélküli eszköz  (szenzor, vagy aktor) kapcsolható össze, a legkülönbözőbb igények kielégítésére.

Praktikusság mindennapi használatra:

ABB-free@home rendszerrel lakását már nemcsak kapcsolókkal vezérelheti, hanem okostelefonról, táblagépről, vagy személyi számítógépről is. A rendszer egyszerűen igazítható a folyton változó igényekhez.

Nyitottság új ötletekre:

Az ABB-free@home rendszerrel a lakásában található funkciók könnyedén automatikussá tehetők a beállított időzítések, termosztátok és mozgásérzékelők segítségével, vagy egyszerűen csak egy gomb megnyomásával. A rendelkezésre álló funkciók minden lehetséges módon kombinálhatók, így az ABB-free@home számtalan lehetőséget biztosít kreatív ötletei megvalósításához, hogy otthonát személyre szabja.

Intelligens otthon:

Az ABB-free@home rendszer otthonát intelligenssé változtatja. Legyen szó akár a világítás, redőnyök, fűtés, vagy légkondícionálás vezérléséről, esetleg a kaputelefonról, a kényelem, biztonság és hatékonyság távirányítható. Akár fali kapcsolóról, vagy okostelefonról.

Egyszerű beállítás pár lépésben

Letisztult és egyszerű kezelőfelület:
Az ABB-free@home alkalmazás jól átlátható és egyszerűen kezelhető. Induláskor a rendszerben található összes készülék megjelenik lehetőségként a képernyőn, és ezek egyszerűen elhelyezhetők a lakás digitális megfelelőjén.

Érdekli? Töltse ki az alábbi ürlapot:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Vezérlés tablettelKaputelefon integrációABB-free@home® kezdőlap
Tervezési felület

Összekapcsolás

Az elemek az igényeknek megfelelően összekapcsolhatók és egyszerűen elhelyezhetők a lakás digitalizált hasonmásán.

Okos ház digitális képmása

A ház

A ház digitált hasonmásának létrehozása a különböző szintekkel és helyiségekkel.

Érzékelők és aktorok elhelyezése a programozói felületen

Elhelyezés

Érzékelők és vezérlők elhelyezése a helyiségekben.

Intelligens ház rendszerséma

Személyre szabható

Az egyes funkciók, mint például a világítás és a redőnyvezérlés egy lépésben összekapcsolhatók, így egyedi beállítások hozhatók létre.

Időprogramok

Időzítés

A redőnyöket és a lámpákat a beállított időtervnek, és/vagy a külső megvilágításnak megfelelően vezérli a rendszer.

Központi kezelő

Vezérlő panel

A legfontosabb funkciók egy központi helyről vezérelhetők, míg a kijelzőn megjelenő funkciók egyszerűen módosíthatók.

ABB free@home telepítési videók angolul

[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”freehome” number_posts=”50″ carousel_layout=”title_on_rollover” autoplay=”no” columns=”5″ column_spacing=”13″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” show_cats=”yes” show_price=”yes” show_buttons=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]