fbpx

50nm-es okos lakás

/, Okos Otthon/50nm-es okos lakás

Üzembehelyeztünk egy 50nm-es okos lakást ABB free@home technikával. Tudjon meg többet!

A lakás 2 szobás, háló- nappalis, összesen 4 kapcsolt valamint 4 dimmelt világítási áramkörrel rendelkezik. A fűtésvezérlés szobánkénti külön- külön termosztátokkal történik melyek a fűtési osztóköröket vezérlik, indítják a kazánt illetve a keringtető szivattyút. A lakás külső árnyékolásvédelme motoros redönyökkel történik (4db), ezeket mind helyi mind pedig távoli vagy időprogramban meghatározott paraméterekkel lehet vezérelni. Ez természetesen igaz a többi funkcióra is (világítás).

A távoli elérést/vezérlést/monitorozást interneten keresztül VPN kapcsolattal valósítjuk meg, s ezáltal okostelefonunk segítségével minden funkció elérhető. Amennyiben az myABB-LivingSpace felhőalkalmazásra befizetünk, úgy további funkciók is elérhetők lesznek

A rendszerhez csatlakoztattuk a Philips HUE gatewayt melyen keresztül további világítás/dimmelés/RGB szín vezérlés valósítható meg. A rendszer tökéletesen illeszkedik a Philips Ambilight TV funkcióival. További lehetőség az Amazon Alexa hangvezérlés illetve a Sonos hangtechnika.

Az intelligencia elfér egy 24 modulos szekrényben (pl. ABB), a programozáshoz/távoli/okostelefon  eléréshez pedig szükséges az ABB free@home access point mely képes akár 64 vezetékes valamint 64 vezetéknélküli eszköz adatait fogadni. A szenzorok/kapcsolók mélyített dobozban helyezkednek el és 2 funkciót tudnak ellátni: ez lehet világítás, dimmelés, redönyvezérlés vagy akár eseményvezérlés (pl. távozáskor lakásvilágítás lekapcsolása, redönyök lehúzása).

Tudjon meg többet, kérjen ajánlatot.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

30% kedvezmény az ABB free@home eszközökre
0
0
0
0
Nap
0
0
Óra
0
0
Perc
0
0
mp

© Copyright 2015 –   SzolárErőmű |    Minden jog fenntartva

By |2018-10-24T10:58:22+00:00szeptember 5th, 2018|Kategoria nélkül, Okos Otthon|0 Comments

A szerzőről:

Értékelje

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..